Kunstnerne

Lillian Vedvik

Keramiker Lillian Vedvik driver Galleri B5 som også representerer åtte ulike billedkunstnere.   Trykk på knappen under for å finne ut mer.

Vibeke Åmli

Vibeke Åmli er utdannet keramiker som i hovedsak lager bruksting og skulpturer i steingodsleire. Trykk på knappen under for å finne ut mer.

Lillian Camilla Larsen

Lillian Camilla Larsen driver med glassfusing og har sitt eget galleri og verksted i Gamlebyen Fredrikstad. Trykk på knappen under for å finne ut mer.

Mette Hummel Gabrielsen

Mette maler med akryl, blekk, penn og kull på lerret og akvarellpapir ved Bakeribygningen Atelier.  Trykk på knappen under for å finne ut mer.

Line Kjønigsen

I Bakeribygningen Atelier finner du variert billedkunst skapt av Line Kjønigsen. Trykk på knappen under for å finne ut mer.

Ingrid Louise Kjønigsen

Ingrid Louise Kjønigsen født 2000 (Lines datter), tegner fortrinsvis Manga (Japansk tegneserie). Hun tegner kjente karakterer men også sin egne.

Anna Høidahl

Anna Høidahl er designer og gründer av klesmerket Happymade Designs. Første kleskolleksjon ble lansert våren 2018. Klærne er laget i 100% lin og ull og produseres i små systuer i Ukraina. Jobben gjøres av kvinner som ellers ville stått utenfor arbeidslivet.

Linda Åkenes

Bastion5
Kunstner profil
Linda Åkenes

Galleri Magenta

Tonje Kornelie og Cathrine Omberg driver Galleri Magenta – utstillingene som er i Cafe Magentas historiske lokaler. Hver annen måned åpner en ny gjesteutstilling der Tonje, Cathrine og andre dyktige kunstnere stiller ut fotografi, malerier, grafikk og trykk.