Galleri Magenta

Tonje Kornelie og Cathrine Omberg har samarbeidet tett de siste årene, kunstnerisk og som styrere av Galleri Magenta. Det siste året har de administrert galleriet sammen og organisert utstillinger i tett kontakt med kunstnere. De er husets faste utstillere, og har med seg to gjesteutstillere for hver ny utstilling som varer i 2måneder gjennom hele året.

Tonje Kornelie har sin bakgrunn fra Norskfotoskole i Trondheim, og arbeider som faglærer i videregående skole i Halden. Hennes utrykk er moderne og organisk i medier som grafikk, foto, tegning og maleri. Gjennom sine bilder formidler hun motiv og strek i en harmonisk samklang. Streken er rik på nyanser og hun heller mot det duse uttrykk.

Cathrine har studert fagene pedagogikk, filosofi, historie, religion og kunst og har sin Bachelor grad som kunst og håndverkslærer gjennom Høyskolen i Oslo. Hun arbeider med maleri og flere grafiske medier. De grafiske bildene lener seg mot det minimalistiske og stille uttrykk. Streken har en essensiell plass der hun blander tresnitt og fotopolymèr lagvis. I sitt maleriske utrykk blander hun det abstrakte og figurative i en mer utagerende stil.

Åpningstidene til Galleriet er de samme som Cafe Magenta. Du finner dem her: cafemagenta.no

Kontakt Tonje og Cathrine via mail:

gallerimagenta@gmail.com

 

Linker

Galleri Magenta | Facebook

https://www.instagram.com/galleri_magenta/

https://www.kornelie.no

https://www.facebook.com/kornelie.no

https://www.instagram.com/korneliek

Cathrine Omberg_art (@cathrineomberg) • Instagram-bilder og -videoer

Cathrine Omberg | Facebook